LET'S GO FOR SUCCESS!

MAIL LUUK

ERVARINGEN

Lees hier de verhalen van de tevreden klanten die je al voorgingen.


Niels

“Mijn naam is Niels en ben een 23 jarige student uit Roermond. Na een aantal jaren in de sportschool rond gelopen te hebben en daar een serieuze ijzer verslaving opgelopen te hebben vond ik het tijd om het allemaal wat serieuzer aan te pakken. Met de intentie om mee te doen aan een powerlifting wedstrijd heb ik de keuze gemaakt om me te laten begeleiden door een coach, maar waar moet je beginnen? Inderdaad, gewoon iemand uit de omgeving waarvan jij weet dat hij een zekere mate aan expertise heeft. Bedankt Luuk.

8 maanden geleden tot op de dag van vandaag zijn Luuk en ik intensief bezig geweest met het verbeteren van mijn prestaties. Niet alleen trainingsgericht, maar ook voeding, slaap, stressmanagement en niet te vergeten: een rugzak vol met kennis: Anatomie, programmering, periodisering, verschillende trainingssystemen en principes, voeding, slaap, algemene gezondheid etc. Stel Luuk een vraag en je krijgt een duidelijk onderbouwd antwoord terug. Geen bullshit, altijd serieus, maar toch erg motiverend wanneer je dat nodig hebt. Het mooiste van alles is nog dat ik me geen zorgen hoef te maken om Luuk zijn werktijden, aangezien alles online gebeurd. Hij stuurt de weekplanning met instructies. Ik volg ze op en laat hem weten hoe het gegaan is. De video’s die ik doorstuur om mijn techniek te reviewen worden goed geanalyseerd en geëvalueerd. Daarnaast ben ik ook erg tevreden met de snelheid van de antwoorden. Je merkt dat hij passie heeft voor zijn beroep. 

Ik sta zonder grappen versteld van de progressie die ik deze maanden geboekt heb en ben er van overtuigd dat mij dit zonder coach niet gelukt was in z’n korte tijd of laat staan zonder blessures. Buiten het feit dat het me gelukt is om iedere maand een kilo af te vallen sinds dat ik begonnen ben, is het me ook gelukt om mijn kracht te onderhouden en op sommige gebieden zelfs te versterken. Zo draaide ik de eerste week van mijn training setjes met 9 herhalingen van 155kg op de deadlift, terwijl ik nu de 200kg voor 9 aangetikt heb, waar ik (zoals je misschien al gemerkt hebt) erg trots op ben. Buiten het feit dat ik trots ben op mijn eigen prestaties ben ik ook ontzettend trots op mijn coach, omdat hij in mijn ogen een voorbeeld is voor velen. “


Rene Schaefer

“Bij deze wil ik mijn ervaring delen die ik bij dhr. Luuk Seijkens heb ervaren.

Ik Rene Schaefer 55 jaar vader van 2kinderen zelfstandigondernemer zat in een put. Ja een behoorlijke put waar je zonder begeleiding en vertrouwen niet zomaar uitkomt.

Na veel overleg , ben ik in 2016 /2017 in contact gekomen met Luuk Seijkens.

Na een intake gesprek bij mij thuis, heb ik de knoop doorgehakt en heb veel vertrouwen gekregen in de begeleiding van Luuk.

Langzaam en gecontroleerd ,week na week kreeg ik weer zin om te sporten. En vooral om mijn gezondheid te verbeteren.

Het resultaat na 3 maanden was dan ook bij 16 kilo eraf , me erg lekker voelen weer normaal kunnen functioneren ,dagelijks.

Dit was nooit en te nimmer gelukt door Luuk, waar ik hem altijd dankbaar voor zal blijven.

Ik heb het altijd de weg naar nieuw geluk genoemd. Hij opent samen met jou ,onder een TOP begeleiding nieuwe wegen.

Waar je van te voren niet van wist dat die bestonden.

Ik heb vroeger veel gesport, maar zelden zo fijne trainer mee gemaakt.Die jou controleert op waardes, vetpercentages, rustig is, jou vertrouwen geeft, en zelfs de power geeft om de weg in te slaan.

Ben begonnen met 1x per week te trainen en dacht dat ik echt niet meer aan kon. Door de manier van hoe Luuk jou begeleidt wordt je verliefd op sporten. 3 weken later trainde ik 4x per week en ging na elke training nog eens 40 minuten zwemmen.

het was heerlijk je hebt me ook geleerd gezond te eten. Ben middels 50 kilo afgevallen. En blijf gezond eten

Luuk ik wil je uit de grond van mijn hart nogmaals bedanken,

Voor de geweldige begeleiding, en instructies.


Michaël Timmermans

Betreft: testimonial van Michaël Timmermans betreffende afgelegd personal training traject van Luuk Seijkens, personal trainer.

Oudsbergen, 4 maart 2019

Je mag het letterlijk nemen ‘personal trainer’. Amai, wat een gedrevenheid en vakkennis.

Een eerste kennismaking in sportcomplex Dennenmarken in Roermond zorgt bij mij aanvankelijk voor scepsis. Ikzelf, de “magere” zonder duidelijk aanwijsbare spierbundels en in een bar slechte conditie verkerende behoorlijk verslaafde roker, staande tegenover een gezond, sterk en strak ogende spierbundel. En dan ook nog een kop groter als ikzelf. Pfff…dat wordt hem niet denk ik. Echter opgeven zonder het een kans te geven is niet mijn ding.

Dus… ik geef aan wat mijn doelstellingen zijn namelijk uithoudingsvermogen en spierkracht en waar mijn inziens de zwakke schakels zitten in mijn lichaam. Ook mentaal moet er bijgeschaafd worden zeg ik tegen Luuk want starten is één ding maar volhouden…? Luuk informeert zich meer specifiek naar mijn conditie en ondertussen zit ik al op de fiets voor een rustige opwarmronde mij daarbij gesterkt voelend door de constante bewaking van de hartslagmeter en natuurlijk mijn persoonlijke trainer. Want ja, persoonlijk is bij Luuk persoonlijk. Hij is er alleen voor mij. Zelfs een snelle vraag tussen ons gesprek door van een van zijn collega’s van het sportcomplex kan hij niet echt waarderen. Persoonlijke trainer, toch? Luuk heeft zich na een tijdje al een eerste beeld van mij gevormd. En geloof me gerust als ik zeg dat mijn medische en persoonlijke geschiedenis menig trainer zou doen verbleken en mijn doelstelling in acht genomen mij vriendelijk zou bedanken en mij als “patiënt” achterlaten.

Zodat deze getuigenis nog krachtiger overkomt zal ik dit een beetje nader toelichten: vanaf geboorte levend met één nier, astmatisch lijder, genezen kankerpatiënt, ten gevolge slechte halsslagaderdoorbloeding een beroerte gehad, ernstig ruglijder, spierscheuring schoudergewricht, meniscusscheur, artrose polsgewricht en verder nog een paar andere ongemakken die de training nadelig beïnvloeden.

Desalniettemin, we beginnen eraan…! Twee tot driemaal wekelijks word ik geacht in het sportcomplex te verschijnen. Geen sinecure als je weet dat mijn thuisbasis 60 km van Dennenmarken in Roermond verwijderd is. Maar goed ik wil actie en resultaat en dan is die frequentie de enige mogelijkheid om dat te bereiken binnen afzienbare tijd. Een vast schema met een aantal variabelen doorloop ik met enig gemak. Maar dan komt het moment waarbij Luuk vindt dat mijn lichaam niet nog meer kan “leveren” want… er is niet voldoende “brandstof”. Dus komt Luuk met een aangepast voedingsplan! Zozo, die kennis heeft hij ook in huis. En Luuk legt uit dat prestatiegericht trainen onlosmakelijk verbonden is met de juiste voeding. Ik weet dat ook wel maar dat een persoonlijke trainer dat ook meeneemt in zijn training is nieuw voor mij. Een speciaal voor dat doel geïnstalleerde app op mijn iPhone zorgt ervoor dat ik thuis heel gemakkelijk de voedingswaarde van datgene wat ik tot mij neem kan bepalen. Ook daarvoor stelt Luuk een schema op waar ik mij wederom aan dien te houden, indien ik resultaat wil. Plichtsgetrouw voer ik dat uit en geef in de app iedere dag nauwkeurig aan wat ik eet en drink. Een en ander wordt wekelijks meerdere malen op afstand gecontroleerd door Luuk. Zijn bevindingen en eventuele bijsturingen krijg ik direct te horen ofwel op de eerstvolgende training.

Ik ga vooruit en begin plezier te krijgen in de trainingen. Al mijn vragen technisch of meer algemeen van aard worden door Luuk tijdens de trainingssessies geduldig beantwoord. Maar dan komt Luuk met een nieuw gegeven waar ik al bang voor was. Mijn rookverslaving! Dat pakken we ook aan zegt ie.

Ik sla nu circa ’n half jaar vanaf het begin van de training over. Uiteindelijk ben ik geen boek maar een testimonial aan het schrijven. Een half jaar hard werken aan je lichaam, grensverleggend, vol vooruitgang maar ook teleurstellingen en “ik stop ermee” momenten. Maar altijd met “mijn” trainer honkvast naast mij. En ik kan je verzekeren dat dat een geruststelling is. Dankzij Luuk en zijn professionele aanpak en natuurlijk mijn karakter heb ik volgehouden. Het resultaat mag zich laten zien. Heden ten dage 2 jaar en 3 maanden vroeger ben ik gestopt met het roken van sigaretten. 21 december 2016 om precies te zijn. En als ik zeg gestopt bedoel ik ook gestopt! Niet te geloven, wie had dat nu gedacht.

Mijn uithoudingsvermogen is prima. Ik ren in het dagelijks leven de trappen op en af zonder verzuring in mijn benen. De spierkracht is enorm toegenomen en dan kun je ook nog eens zien! Bovendien ben ik mij meer bewust van mijn dagelijks voedingspatroon.

De persoonlijke en financiële investeringen en “opofferingen” hebben zijn vruchten afgeworpen. Zonder meer!

Ik adviseer iedereen die gedreven, deskundig, professioneel, resultaatgericht en no nonsens wil trainen met de bijstand van een persoonlijke trainer Luuk Seijkens te contacteren. Deze trainer weet waar hij het over heeft. Hij is zoveel meer als alleen personal trainer. En klaarblijkelijk heeft hij zijn succes aan die formule te danken.

Zijn dagelijkse leven staat in het teken van sport ten behoeve van een gezond lichaam, de daarbij behorende juiste voeding en het begeleiden van de mensen die dit ambiëren. Top!


Lindy Cox

Na een aantal jaren in een fitnesscentrum te trainen en niet mijn eigen doelstellingen bereikte. Zoals strakker en sterker worden in combinatie met meer spiermassa opbouwen en afvallen kwam ik Luuk tegen en vroeg of hij mij wilde helpen en coachen.

Eerst gingen we een aantal testrondes doen en van die resultaten maakte Luuk een trainingsschema.

Berekende de macro’s voor me waar ik mee aan de slag ging.

Iedere week past Luuk de trainingen aan waar nodig en de macro’s ook waar nodig is.

Luuk kijkt naar meer dan alleen maar trainingen en voeding.

Ook dag indelingen, slaap en stressmanagement zijn zeer belangrijke aspecten om je doel beter  te kunnen bereiken.

Luuk heeft zoveel kennis en kijkt dus vooral ook verder zodat ik na ruim een half jaar zowel fysiek en mentaal veel sterker ben geworden en mijn doelstellingen komen daadwerkelijk stapje voor stapje dichterbij.

Als je vragen hebt of ergens mee vast loopt, Luuk geeft/heeft  altijd antwoord of weet een oplossing en staat altijd voor je klaar  een TOP COACH dus

Lindy Cox